top of page

BEDRIJVEN

FITR company begeeft zich op de zakelijke markt en vervolgd het pad wat Bodyline healthcenter heeft ingezet. Vanaf 1 januari 2021 heeft FITR company alle vitaliteit gerelateerde activiteiten overgenomen. Denk aan het voorzien in duurzame inzetbaarheid oplossingen door middel van vitaliteitsprogramma's op maat, het geven van workshops over gezonde leefstijl, maar ook het organiseren van sportieve bedrijfsevenementen en teamworkdagen. De know-how is gebleven en de mogelijkheden zijn uitgebreid.

 
 
 
 
 
 
 
 
DUURZAME INZETBAARHEID​

Vitaliteit is een ruim begrip. Het is algemeen bekend dat bewegen, sporten en gezond eten goed voor ons is. Toch slaagt niet iedereen er in om dit toe te passen in het dagelijks leven. Welke keuzes maakt het bedrijf op het gebied van vitaliteit? Is er een fietsplan of een duurzaam inzetbaarheid beleid? Wordt bewegen gestimuleerd en is er ruimte voor gezonde keuzes? Vitaliteit gaat ook over werkbelasting, omgaan met stress, beleving en zingeving. Of je nu werkgever of werknemer bent, vitaliteit heb je nodig! 


FITR company biedt een totaalpakket aan werkgevers. FITR company biedt haar klanten een vitaliteitsconcept wat inzicht en richting geeft in de behoefte en wensen van de organisatie en haar medewerkers. Middels een Quick Scan geeft het bedrijf inzicht in haar organisatie en behoeften, vervolgens vindt er een vitaliteitsonderzoek plaats onder de medewerkers. Het resultaat is een adviesrapport over wat de organisatie kan doen op gebied van vitaliteit, waarin de belangrijkste behoeften van de organisatie en de medewerkers staan beschreven. 
Aan het adviesrapport zijn diverse interventies en oplossingen gekoppeld. De werkgever kan vervolgens inspelen op de behoefte van haar medewerkers en haar organisatie. 

 

Het doel van dit aanbod is ondernemingen handvatten te geven om duurzaam beleid te maken wat zorgt voor fittere medewerkers die gemotiveerd, productief en positief zijn. Het bewuster omgaan met gezonde keuzes, om vervolgens de eigen gezondheid een leven lang te kunnen managen. Medewerkers voegen op deze wijze meer waarde toe aan en zijn langer inzetbaar in de organisatie. Interesse in een kennismakingsgesprek? Vul dan het contactformulier aan de onderzijde van deze pagina in.

Een voorbeeld van een interventie is de IFitnessBox. Dit is

een twaalf-weeks programma waar sporten en dagdagelijks

bewegen centraal staan. In combinatie met wekelijkse

educatie over het maken van gezonde keuzes in voeding,

het effect van sporten en tips om stress te reduceren. Het
IFitnessBox programma is ontwikkeld door NL Actief in

samenwerking met Bodyline healthcenter. Bekijk hier het

IFitnessBox programma in een notendop. 

PARTNERS

In het verleden zijn er met succes vitaliteitprogramma's uitgevoerd voor diverse bedrijven in de omgeving. Denk aan bedrijven als DOW Benelux, Yara, Syndus Group, Elopak, Van Opdorp transport, Swagemakers Transport, Churchilllhotel Terneuzen, Hotel Noordzee & Spa en Trinseo. 

Op weg naar werk
Modern Digital Watch
Elliptische machine
bottom of page