Oprichters FITR company

Pim Lexmond

  • Grey LinkedIn Icon

Typisch ik: "Ik hou van uitdagingen, buiten sporten en werken. Ik investeer in mijn bedrijven sterk in ontwikkeling en groei omdat ik vind dat je altijd vooruit moet denken en handelen naar het toekomstperspectief."

Mijn rol: "Ik richt mij op de samenwerking met de eerste en tweede-lijns zorg en het onderwijs."

Skills: ervaren ondernemer in de fitnessbranche, financiële achtergrond, sterk netwerk in Zeeuws-Vlaanderen door Bodyline healthcenter.

IMG_5385_edited.jpg

Bauke Boon

  • Grey LinkedIn Icon

Typisch ik: "Ik ben een optimist, denk in oplossingen en vind het tof samenwerkingen aan te gaan en nieuwe activiteiten te creëeren."


Mijn rol: Ik focus mij binnen FITR company op de domeinen 'bedrijven' en 'verhuur'. Ook ben ik aanspreekpunt voor alle vitaliteitprogramma's.


Skills: personal trainer, vitaliteits-concepten, oplossingen aandrager en mensenmanagement.

IMG_5387_edited.jpg

Maxim Maertens

  • Grey LinkedIn Icon

Typisch ik: "Ik ben een aanpakker, ik regel het graag goed en ik zorg dat ik 'in control' blijf."

Mijn rol: "Ik richt mij op de ontwikkelingen in West Zeeuws-Vlaanderen , toerisme- en recreatie activiteiten. Daarnaast zorg ik ervoor dat onze locaties in orde zijn en informeer ons team wat er van ze wordt verwacht."

Skills: personal trainer, besluitvaardig, multitasker en kwaliteitsgericht.

De bakermat

De bakermat van FITR company ligt bij Bodyline healthcenter. Pim

Lexmond is samen met zijn vrouw Anita Boone eigenaar van

Bodyline healthcenter waar Bauke en Maxim tot 2021 respectievelijk

ruim vijftien en acht jaar voor werkten. Samen waren ze het

beleidsteam en stuurden de organisatie in haar diverse locaties. In

het Covid-19 jaar is het beleidsteam tot de conclusie gekomen dat

het vitaliteitsdomein waarin Bodyline haar begeeft kansen biedt.

Echter is het voor de omvangrijke organisatie vanwege diverse

locaties en tal van activiteiten praktisch een moeilijk te besturen

organisatie. Het idee ontstond om het vitaliteitsdomein van het

reguliere aanbod te splitsen. Maxim en Bauke waren al jaren actief

in dit domein en hadden interesse om te ondernemen. Medio 2020 is de knoop doorgehakt, er wordt een dat nieuw bedrijf opgericht die zich focust op het vitaliteitsdomein en op termijn deze activiteiten van Bodyline healthcenter overneemt. Zo kan Bodyline healthcenter focussen op fitness, groepslessen en zwembadactiviteiten en de nieuwe organiseren het vitaliteitsdomein verder ontwikkelen. 

Sinds 1 januari 2021 is 'FITR company' opgericht, onderdeel van Bodyline Vitality BV. In eerste instantie heeft FITR company een personal trainingsstudio ingericht, inclusief werkruimte, als basis van de organisatie. Deze bevind zich in het Move 2 Learn gebouw aan de Vliegende Vaart 7. 

2021-2022

Nu
In 2021 start FITR company met het verhuren van ruimte aan personal trainers en mogelijk (sport)therapeuten. Ook beheert FITR company het verhuur van een zandveld voor beachvolleybal en een multifunctionele sporthal. Particulieren en bedrijven kunnen FITR company inhuren voor georganiseerde (sport)activiteiten. Wekelijks worden er gymdocenten en lesgevers ingezet op basisscholen De Oude Vaart, De Kameleon, Prins Willem van Oranje voor het verzorgen van gymlessen en naschoolse sportactiviteiten. 

FITR company voert per 1 januari 2021 de vitaliteitsactiviteiten voor bedrijven en zorg over van Bodyline healthcenter. Dit houdt in dat trajecten van o.a. DOW Benelux, Yara, Elopak, Boidin en Trinseo onder de hoede van FITR company vallen. Zo ook de samenwerking met Nucleus zorg voor de GLI trajecten en de aanstaande intensieve samenwerking met Zorgsaam.

Vanaf april werkt FITR company nauw samen met Hotel De Blanke Top uit Cadzand. Wekelijks worden er Pilates en Yoga lessen gegeven en zijn er activiteiten als mountainbiken, een wandelexperience en watersporten. 

 

Zomer 2021
Medio 2021 zal FITR company Bodyline Oostburg en de fitnesslocatie in het DOW Diamond Center de activiteiten uitvoeren. In Oostburg zijn er plannen om naar een ruimere locatie te verhuizen om de mogelijkheden tot het uitvoeren van groeps-en fitnessactiviteiten te vergroten.

2022

Vanaf 2022 organiseert FITR company sportreizen in het gedachtegoed van Bodyline Events en Koesterchallenge.