top of page

Oprichters FITR company

02 FITR Company_portret Pim.jpg

Pim Lexmond

  • Grey LinkedIn Icon

Typisch ik: "Ik hou van uitdagingen, buiten sporten en werken. Ik investeer in mijn bedrijven sterk in ontwikkeling en groei omdat ik vind dat je altijd vooruit moet denken en handelen naar het toekomstperspectief."

Mijn rol: "Ik richt mij op de samenwerking met de eerste en tweede-lijns zorg en het onderwijs."

Skills: ervaren ondernemer in de fitnessbranche, financiële achtergrond, sterk netwerk in Zeeuws-Vlaanderen door Bodyline healthcenter.

03 FITR Company_portret Bauke.jpg

Bauke Boon

  • Grey LinkedIn Icon

Typisch ik: "Ik ben een optimist, denk in oplossingen en vind het tof samenwerkingen aan te gaan en nieuwe activiteiten te creëeren."


Mijn rol: Ik focus mij binnen FITR company op de domeinen 'bedrijven' en 'verhuur'. Ook ben ik aanspreekpunt voor alle vitaliteitprogramma's.


Skills: personal trainer, vitaliteits-concepten, oplossingen aandrager en mensenmanagement.

04 FITR Company_portret Maxim.jpg

Maxim Maertens

  • Grey LinkedIn Icon

Typisch ik: "Ik ben een aanpakker, ik regel het graag goed en ik zorg dat ik 'in control' blijf."

Mijn rol: "Ik richt mij op de ontwikkelingen in West Zeeuws-Vlaanderen , toerisme- en recreatie activiteiten. Daarnaast zorg ik ervoor dat onze locaties in orde zijn en informeer ons team wat er van ze wordt verwacht."

Skills: personal trainer, besluitvaardig, multitasker en kwaliteitsgericht.

De bakermat

De bakermat van FITR company ligt bij Bodyline healthcenter. Pim

Lexmond is samen met zijn vrouw Anita Boone eigenaar van

Bodyline healthcenter waar Bauke en Maxim tot 2021 respectievelijk

ruim vijftien en acht jaar voor werkten. Samen waren ze het

beleidsteam en stuurden de organisatie in haar diverse locaties. In

het Covid-19 jaar is het beleidsteam tot de conclusie gekomen dat

het vitaliteitsdomein waarin Bodyline haar begeeft kansen biedt.

Echter is het voor de omvangrijke organisatie vanwege diverse

locaties en tal van activiteiten praktisch een moeilijk te besturen

organisatie. Het idee ontstond om het vitaliteitsdomein van het

reguliere aanbod te splitsen. Maxim en Bauke waren al jaren actief

in dit domein en hadden interesse om te ondernemen. Medio 2020 is de knoop doorgehakt, er wordt een dat nieuw bedrijf opgericht die zich focust op het vitaliteitsdomein en op termijn deze activiteiten van Bodyline healthcenter overneemt. Zo kan Bodyline healthcenter focussen op fitness, groepslessen en zwembadactiviteiten en de nieuwe organiseren het vitaliteitsdomein verder ontwikkelen. 

Sinds 1 januari 2021 is 'FITR company' opgericht, onderdeel van Bodyline Vitality BV. In eerste instantie heeft FITR company een personal trainingsstudio ingericht, inclusief werkruimte, als basis van de organisatie. Deze bevind zich in het Move 2 Learn gebouw aan de Vliegende Vaart 7. 

2021-2022

Nu
Sinds 2021 verhuurt FITR company ruimte aan personal trainers en (sport)therapeuten. Ook beheert FITR company het verhuur van een zandveld voor beachvolleybal en een multifunctionele sporthal. Particulieren en bedrijven kunnen FITR company inhuren voor georganiseerde (sport)activiteiten. Wekelijks worden er gymdocenten en lesgevers ingezet op basisscholen De Oude Vaart, De Kameleon en de Prins Willem van Oranje school voor het verzorgen van gymlessen en naschoolse sportactiviteiten. 

FITR company voert vitaliteitsactiviteiten voor bedrijven en zorg uit. Dit houdt in dat trajecten van o.a. DOW Benelux, Yara, Elopak, Boidin en Trinseo onder de hoede van FITR company vallen. Zo ook de samenwerking met Nucleus zorg voor de GLI trajecten en de intensieve samenwerking met ZorgSaam. Zo zijn er trajecten voor herstel na covid, hartrevalidatie en BioCheck in samenwerking met ZorgSaam.

In de zomer werkt FITR company nauw samen met Hotel De Blanke Top uit Cadzand. Wekelijks worden er Pilates en Yoga lessen gegeven en zijn er activiteiten als mountainbiken, een wandelexperience en watersporten. 

 

2022
In 2022 zal FITR company de Bodyline Oostburg locatie overnemen en de activiteiten verhuizen naar een ander gebouw. De verbouwingen zullen zeker tot april 2022 plaatsvinden. Ook de fitnessactiviteiten in het DOW Diamond Center worden door FITR company uitgevoerd.

Tevens organiseert FITR company sportreizen in het gedachtegoed van Bodyline Events en Koesterchallenge.

bottom of page