top of page

PROGRAMMA'S

Personal training

Personal training is de afgelopen jaren sterk toegenomen en dat is niet gek. Een trainer die jou één op één begeleid om jouw gestelde doelen te bereiken, dat klinkt best prettig toch? En waar de trainer jou bij helpt kan heel divers zijn. Een personal trainer helpt je beter te bewegen, structureel te sporten, gezonder te eten, plezier te krijgen in sporten, gezonder te leven, je immuunsysteem te verbeteren, noem het maar op. Het is je stok achter de deur als de motivatie je in de schoenen zakt en het is je sparringpartner wanneer je vragen hebt over gezondheid. En wat voor doel je ook hebt, een personal trainer zal alle opgedane kennis gebruiken om jou te helpen. 

 

FITR company biedt personal training aan en werkt samen met personal trainers. Zo kunnen wij altijd een trainer kiezen die bij jouw persoonlijkheid en gestelde doelen past. Want een goede klik met je trainer in combinatie met de juiste kennis is de sleutel tot succes. Het concept van FITR company biedt een totaal beleving. Een moderne trainingsomgeving voorzien van een compleet nieuwe inrichting. Naast de trainingsfaciliteit kan je na een flinke workout gebruik maken van de koffiecorner inclusief koffie, thee, kruidenwater en fruit. Er zijn kleedkamers met douchevoorziening en er ligt een trainingshanddoek voor je klaar. 

Heb je interesse in personal training en wil je hier over geïnformeerd worden of wil je gewoon gelijk aan de slag? Stuur ons dan een e-mail, bel ons op, stuur een whatsappje, het mag allemaal. Wij nemen direct contact met je op.

Gezondheid Werkt 2.0

Sinds 2013 werkt Bodyline healthcenter nauw samen met DOW Benelux om haar medewerkers fitter, gezonder en vitaler te maken. Vanaf heden voert FITR company de werkzaamheden uit op dezelfde wijze als Bodyline dat deed. Gezondheid Werkt 2.0 is een samenwerking tussen diverse partijen. 

"Gezondheid is een kostbaar goed. Vandaar ook dat DOW gezondheid hoog in het vaandel heeft staan. Zo vragen we ons steeds opnieuw af hoe we nog beter kunnen bijdragen aan de veiligheid en gezondheid van al onze medewerkers op het werk. Maar gezondheid is een thema dat zich natuurlijk niet beperkt tot iets wat zich afspeelt op het werk. Gezondheid raakt aan fitheid, vitaliteit, aan gedrag en leef- en eetgewoontes. Het raakt kortom aan individuele gebruiken en patronen. Die zijn in de praktijk heel moeilijk te veranderen, hoezeer we allemaal ook graag gezond en fit willen zijn en blijven. Al vele jaren zien wij vanuit de Arbodienst dat het niet eenvoudig is om op wilskracht alleen te werken aan verandering met blijvende gezondheidswinst. Dit terwijl we de gezondheidsrisico’s als gevolg van overgewicht en een ongezonde leefstijl zien toenemen. Dat is de aanleiding geweest voor de ontwikkeling van Gezondheid Werkt!"

Na een doorverwijzing van de medische dienst start het Gezondheid Werkt traject. De sportarts van Zorgsaam neemt een k6 meting af. Dit is een uitgebreide fysieke test waarbij de belangrijkste lichaamsfuncties worden onderzocht en een VO2 max test wordt afgenomen om de huidige conditie te bepalen. Na het verkrijgen van het rapport en een 'go' start het begeleidingsprogramma. Zes maanden lang trainen in een groep, met een coach, die naast het sporten ook kennis deelt. Dit zijn telkens sessies van 10-20 minuten na de groepstraining die gaan over gezonde voeding, de theorie achter sporten, het maken van gezonde keuzes, stressreductie en de regie over je eigen gezondheid nemen. In deze zes maanden is er de keuze om specifiek te richten op afvallen en gezonder leren eten, yoga lessen te volgen, toe te werken naar een sport naar keuze of extra aandacht te besteden in het wegnemen van fysieke klachten. Na zes maanden is er een uitgebreide evaluatie en bepaald de deelnemer op welke wijze de nieuwe leefstijl wordt voortgezet.

 
 
 
 
 

bottom of page