Wandelen Groesbeek.jpeg


Ma 9 mei | Bodyline Terneuzen
Wo 11 mei | Antonius Oostburg
Do 12 mei | Bodyline Hulst

aanvangstijd : 19:00u

Informatieavonden

FITR TRAVEL
Groesbeek
22/23-25 september 2022

Sportief op reis in NL

Na reizen in Frankrijk, Tsjechië, Duitsland, Nederland en Belgie met Bodyline zet FITR Company de traditie voort. Door de corona pandemie zijn we twee seizoenen niet op reis geweest, dit jaar brengen we daar verandering in! We blijven deze keer in Nederland om de kans op het realiseren van de reis te vergroten. We reizen af naar Groesbeek (Gelderland) wat aan de Oostkant van Nijmegen te vinden is. Een prachtige omgeving vol natuur die zich uitstekend leent om te sporten met elkaar. Tevens zorgt de accommodatie voor het vertrouwde groepsgevoel en de juiste sfeer!

Fietsweekend

Ben je een fietser en vind je het leuk flink wat afstand af te leggen? Kies dan voor de uitdaging op je eigen racefiets. Je fietst in twee dagen van Terneuzen naar Groesbeek en legt daarbij zo'n 230 kilometer af. In de omgeving van Groesbeek kies je dan voor een derde fietsdag, een flinke wandeling of het avontuurlijke programma. 

Op zondag fiets je nog een rondje, doe je mee met de bootcamp of wandel je in de mooie natuur.

Tijdens het fietsweekend starten we donderdag om 10:00u met de eerste etappe fietsen van +- 100km . Vrijdag starten we het programma met een stevig ontbijt en fietsen we om 9.30u de 2e etappe van +- 120km tussendoor zal er een lunch zijn die inbegrepen zit.  ’s Avonds dineren we en daarna staat er een pubquiz klaar.

Zaterdag fietsen we de 3e en etappe van het weekend. De rit is + 100km en er is een lunch inbegrepen. Als je terugkomt staat er een luxe BBQ klaar en ’s avonds is er een feestavond met de vertrouwde huis DJ's.

 

Zondag kan je herstellen van je fietsactiviteiten of kies je juist om er nog even tegenaan te gaan. Een laatste ronde op de fiets of deelnemen aan de Bootcamp. Je kan het op de dag zelf kiezen! Om 12:30u lunchen we, om 14:00u checken we uit en gaan we met de bus richting Teneuzen. Je fiets nemen we voor je mee. 

Vertrek: donderdag 22 september 2022 om 10:00u (vanaf Bodyline Terneuzen)

Vervoer heenreis: eigen (race)fiets 

Vervoer terugreis: bus (fiets wordt meegenomen in een aanhanger)

Aankomst: zondag 25 september 2022 rond 17:00u


Inclusief

3x: hotelovernachting, ontbijt, lunch en diner
Kwalitatief fietsshirt

Amusement op vrijdagavond (pubquiz) en zaterdagavond (Feestavond met DJ's)
Sportvoeding tijdens de activiteiten

Begeleiding tijdens de sportactiviteiten en een volgauto

Goodiebag

Exclusief

Reis-en/of annuleringsverzekering
Consumpties
Fietshuur
Persoonlijke uitgaven

Reissom

€ 597,- incl. BTW

Sportief weekend

​Fiets je niet mee? Dat is mooi, want ons sportief programma richt zich op de algemeen getrainde sporter die uitgedaagd wilt worden.

 

Op vrijdagochtend 23 september reis je met de bus af  van Terneuzen naar Groesbeek waar de eerste uitdaging op je ligt te wachten. Een flinke wandeling van minimaal 15 km om de benen warm te draaien voor zaterdag. Om 18:30u staat het diner klaar en begint het avondprogramma. Voor de liefhebbers is er een gezellige pubquiz!

 

Na het ontbijt op zaterdag start het sportief programma met een wandeling richting 'the adventure challenge', waar de intensiteit en moeilijkheid op verschillende niveaus kan worden gekozen. Na een ochtend en middag sportief te zijn uitgedaagd zal je wel honger hebben! Tegen de avond vieren we de afsluiting van deze sportieve dag met een BBQ en een feestavond met de vertrouwde huis DJ's! 

Zondag ontbijten we om 7:30 en kies je je activiteit. Een actieve bootcamp, een wandeling of een ontspanningsactiviteit. Na de lunch checken we uit en reis je met de bus mee terug naar Terneuzen.

Vertrek: vrijdag 23 september 2022 om 10:00u (vanaf Bodyline Terneuzen)

Vervoer heenreis: eigen (race)fiets 

Vervoer terugreis: bus (fiets wordt meegenomen in een aanhanger)

Aankomst: zondag 25 september 2022 rond 17:00u


Inclusief

2x: hotelovernachting, ontbijt, lunch en diner
Kwalitatief sportshirt

Amusement op vrijdagavond (pubquiz) en zaterdagavond (Feestavond met DJ's)
Sportvoeding tijdens de activiteiten

Begeleiding tijdens de sportactiviteiten en een volgauto

Goodiebag

Exclusief

Reis-en/of annuleringsverzekering
Consumpties
Fietshuur
Persoonlijke uitgaven

Reissom

€ 522,- incl. BTW

Fietsen berg en dal.jpg
BBQ groente.jpg
Bossen-Wandelroute-Sint-Jansberg.jpeg
Max en Bauk.jpg

Inschrijven

Inschrijven voor de reis kan via onderstaan contactformulier. Laat je naam, e-mailadres en telefoonnummer achter. Geef in het bericht aan welke reis je wilt deelnemen. Vervolgens wordt je door FITR Company gecontacteerd om verdere informatie te verstrekken. 

Rond mei 2022 lanceert FITR Company haar nieuwe website en zal dan een evenementen module gebruiken voor de FITR Travel activiteiten.

Deze reis wordt georganiseerd door Company of Sports in opdracht van FITR Company.