ONZE BELOFTE

Een vitalere versie van jezelf worden, daar werken we samen aan! Er is geen één manier of methode die voor iedereen succesvol is. FITR Company biedt totaaloplossingen waar gerichte trainingen, beweegstimulatie, voedingsbegeleiding, workshops, kennissessies, coaching gesprekken en gezondheidsanalyses tot de mogelijkheden behoren. Het gezamenlijk doel is fitter, vitaler en mentaal sterker te worden.

LEEFSTIJL

Bij overgewicht, gezondheidsklachten en futloosheid

HERSTEL

Bij overbelasting, burn-out, chronische vermoeidheid en post-covid

HUMAN VITALITY

Ter ondersteuning van je vitaliteit en duurzame inzetbaarheid beleid

ONZE PARTNERS

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

JOOST HAMELINK

BIOCHECK

“meer energie en minder vermoeidheid”

Door BioCheck voelde ik sinds lange tijd weer vooruitgang, meer energie en minder vermoeidheid. Ik kwam weer onder de mensen en ik had weer een doel voor ogen. Het heeft mij inzicht en vertrouwen gegeven zodat ik stappen kon maken in mijn privé en werkleven.

IRMA ROELANDT

FITR4LIFE

“meer vertrouwen en 20 kg lichter”

Ik heb weer vertrouwen gekregen in mijn lichaam. Ik kan conditioneel meer aan, ik heb meer kracht en ik ben 20 kg lichter. Het samen sporten heeft me echt gemotiveerd en de kennissessies hebben me geleerd anders te eten en beter voor mezelf te zorgen.

ALEX VAN ‘T WESTEINDE

PERSONAL TRAINING

“GEEN LAST VAN MIJN RUG, WAT KILO’S KWIJT EN FITTER”

Ik had regelmatig last van mijn rug, maar dat is voorbij. Sinds ik twee keer per week personal training volg voel ik mij fitter en kom ik daadwerkelijk trainen, het is mijn stok achter de deur. Ik train vroeg in de ochtend, zodat ik daarna aan het werk kan, ideaal!

BUSINESS PARTNERS

TONNY DE WAAL

ADVISEUR VITALITEIT ZORGSAAM

“werken aan fittere en belastbare medewerkers”

We zochten daadkracht om ervoor te zorgen dat medewerkers vitaler worden en blijven. FITR Company helpt overbelaste, burn-out en post covid medewerkers om hun energie terug te krijgen waardoor ze weer inzetbaar worden. Ook doen we programma’s met patiënten die na hun zorg bij ons nog wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

Evelien de visser

SR. HR MANAGER YARA

“mentale gezondheid geven we extra aandacht”

Na onze PMO in 2021 was meer aandacht op mentale gezondheid gewenst. Met een werkgroep en diverse partners is het Mind Matters project ontstaan. FITR Company ondersteunt bij het bedenken, voorbereiden en uitvoeren van het mentale gezondheidsprogramma. Zo werken we samen aan duurzame inzetbaarheid.

PATRICK WILLE

EIGENAAR PROGRESSION IT

“we maken plezier en zijn sportief bezig,”

Ik volgde zelf personal training en wilde ook met mijn IT medewerkers een activiteit doen. Na verschillende trainingsvormen merkte ik dat sport en spel veel beter aansloeg dan aan gewichten hangen. Sindsdien zijn we iedere week lekker een partijtje aan het hockeyen of basketballen bij FITR en daar maken we echt plezier.

FITR Company
Vliegende Vaart 7
4537 DH Terneuzen

info@fitrcompany.nl
+31 (06) 525 53 116
KVK 81280521

CONTACT HOME