FITR PERSONAL TRAINING

FITR Personal Training

Terneuzen, Oostburg en Hulst

Heb jij een boost nodig om aan je gezondheid te werken? Wil je deze keer het regelmatig sporten wel volhouden? Heb je een steuntje in de rug nodig om weer te starten met trainen of heb je keiharde doelstellingen zoals 20 kg afvallen of 10 km kunnen hardlopen? Met een personal trainer heb je een buddy die er op is gebrand om jouw doelstellingen om te zetten in resultaat.

Een personal trainer is opgeleid om jou te helpen bij het realiseren van jouw doelstellingen. De ervaring leert dat trainen onder begeleiding van een personal trainer bijdraagt aan:

  • kwalitatief beter bewegen
  • met regelmaat trainen
  • daar waar gewenst gezonder of anders leren eten gericht op de doelstellingen
  • het verbeteren van het immuunsysteem zodat de weerbaardheid tegen infecties, bacteriën en virussen toeneemt
  • verbeteren van kracht waardoor het lichaam belastbaarder wordt
  • verbeteren van je houding

 

Het is je stok achter de deur als de motivatie je in de schoenen zakt en het is je sparringpartner wanneer je vragen hebt over gezondheid. Wat voor doel je ook hebt, een personal trainer zal alle opgedane kennis gebruiken om jou te helpen. 

FITR Company biedt personal training aan en werkt samen met personal trainers. Zo kunnen wij altijd een trainer kiezen die bij jouw persoonlijkheid en gestelde doelen past. Want een goede klik met je trainer in combinatie met de juiste kennis is de sleutel tot succes. 

Heb je interesse in personal training? Wij komen graag met je in gesprek. Vul het contactformulier in en we maken snel een vrijblijvende intake afspraak met je.

*Een individuele personal trainingssessie van 60 minuten kost doorgaans tussen de €55,- en €67,-, afhankelijk van het gekozen pakket. Dit lichten wij toe tijdens de intake.

 

Heb je interesse in personal training, wil je hier over geïnformeerd worden of gewoon gelijk aan de slag? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met jou op.

PERSONAL TRAINING

PERSONAL TRAINERS FITR COMPANY

MAXIM MAERTENS

MAXIM MAERTENS

BAUKE BOON

BAUKE BOON

JOEY WALHOUT

JOEY WALHOUT

JEANET KORSTANJE

JEANET KORSTANJE

LEVI MOMBARG

LEVI MOMBARG

fitr company werkt ook samen met personal trainers

JORDY BAKKER

JORDY BAKKER

DENNIS KAMPEN

DENNIS KAMPEN

LAURA VAN GREMBERGHE

LAURA VAN GREMBERGHE

KIM (JOKI PT)

KIM (JOKI PT)

JOSA (JOKI PT)

JOSA (JOKI PT)

Wil jij ook personal trainer worden bij FITR Company of één van onze personal training partners worden? Neem contact op met Bauke via bauke@fitrcompany.nl of 06-52553116.