WIE WIJ ZIJN

WIE WIJ ZIJN

FITR Company is een jonge, ambitieuze organisatie in Zeeuws-Vlaanderen die organisaties ondersteunt in het vitaal houden van haar medewerkers. Centraal staat sport, bewegen, voeding en coaching om de fysieke en mentale gezondheid te verbeteren. Wij zijn er overigens ook voor de individuele deelnemer die op eigen kracht een leefstijlverandering teweeg wilt brengen of op verwijzing van een specialist een interventie wilt volgen.

Geschiedenis

De bakermat van FITR Company ligt bij Bodyline healthcenter. Pim Lexmond is samen met zijn vrouw Anita Boone eigenaar van Bodyline healthcenter waar Bauke en Maxim tot 2021 respectievelijk ruim vijftien en acht jaar voor werkten. Samen waren ze het beleidsteam. Tijdens het Covid-19 jaar is besloten het vitaliteitsdomein van het reguliere aanbod te splitsen. Maxim en Bauke waren ‘opgegroeid’ in dit domein en hadden een sterke behoefte om te ondernemen. Medio 2020 is de knoop doorgehakt en is FITR Company ontstaan. Bodyline healthcenter kon zich weer focussen op fitness, groepslessen en zwembadactiviteiten. FITR Company nam de activiteiten over uit het gezondheidsdomein en hadden zo een vliegende start van de onderneming.

PIM LEXMOND

PIM LEXMOND

TYPISCH IK: “Ik hou van uitdagingen, buiten sporten en werken. Ik investeer in mijn bedrijven sterk in ontwikkeling en groei, omdat ik vind dat je altijd vooruit moet denken en handelen naar het toekomstperspectief.”

MIJN ROL: “Ik richt mij op de samenwerking met de eerste en tweede-lijns zorg en ik volg de landelijke ontwikkelingen op de voet.”

​SKILLS: Ervaren ondernemer in de fitnessbranche, financiële achtergrond, sterk netwerk in Zeeuws-Vlaanderen door Bodyline healthcenter.

BAUKE BOON

BAUKE BOON

TYPISCH IK: “Ik ben een optimist, hou wel van een dolletje, denk in oplossingen en vind het tof samenwerkingen aan te gaan en nieuwe activiteiten te creëren. Ohja, mijn valkuil is dat ik niet zakelijk genoeg ben, maar dat is soms dan weer mijn kracht.”

MIJN ROL: “Ik ben het aanspreekpunt voor bedrijven, de zorg en de individuele klant. Ik coördineer projecten en leefstijlprogramma’s in het FITR Company team.

SKILLS: Personal trainer, vitaliteits-concepten bedenker, oplossingen aandrager en ik kan aardig goed luisteren en met mijn empathische skills daar goed mee omgaan.

MAXIM MAERTENS

MAXIM MAERTENS

TYPISCH IK: Ik ben een aanpakker, regel het graag goed en zorg dat ik in ‘control blijf’. Daarnaast ben ik graag scherp op details en kwaliteitsbewust.

​MIJN ROL: Ik coördineer FITR Club in Oostburg, locatie DOW Diamond Center, personeelszaken en draag zorg over onze financiën. Als er wat verbouwd of aangepast moet worden op één van onze locaties dan regel ik het.”

​SKILLS: Personal trainer, besluitvaardig, multitasker, scherp op de centjes en kwaliteitsgericht.

HET FITR COMPANY TEAM

JOEY

JOEY

Trainer, leefstijlcoach, BioCheck coach

LEVI

LEVI

Trainer, leefstijlcoach, coordinator GLI

JEANET

JEANET

Trainer, BioCheck coach

RACHIDA

RACHIDA

Sportfysiotherapeut

LAURA

LAURA

Trainer, leefstijlcoach

JENNIFER

JENNIFER

Leefstijlcoach

ANGIE

ANGIE

Facilitair M2L

ONZE DRIJFVEREN

In ons DNA zit de liefde voor sport, de rode draad die ons verbindt. Maar dat is niet het enige. Het helpen van mensen met hun gezondheid, zonder daar in door te draven, maakt ons oprecht blij. Wij zijn zelf ook van goed eten, een wijntje of biertje op zijn tijd, een feestje en uitstapjes maken. Dit is goed te combineren met een gezonde leefwijze en dat zie je terug in onze organisatie en aanpak. We maken plezier met onze klanten en elkaar, zijn optimistisch, vinden het niet erg om hard te werken maar vergeten niet om tijd te besteden aan gezin, familie en vriendschappen.

Heb jij hetzelfde DNA als ons en wil jij bij de FITR family?

Stuur je (open) sollicitatiebrief, CV en motivatie naar info@fitrcompany.nl en wij nodigen je graag uit voor een kennismaking.